torstai 12. marraskuuta 2009

Paljon puhutta autokauppa



Yhdeksännessä tehtävässä Jethro Rostedtin autokauppojen rehellisyys epäilytti sekä johtoryhmää että kanssakilpailijoita. Perinpohjaisten selvittelyjen jälkeen turkulainen sai kuitenkin kaupastaan puhtaat paperit.

Jethro selitteli johtoryhmän jälkeen, että hänelle oli luonnollista etsiä autolle uutta omistajaa Turun suunnalta, mutta ei sen vuoksi että hänellä olisi siellä valmiita kontakteja.

– Sähköpostia lähti valtavasti, Turusta napsastiin kiinni, myös Raisiosta. Joka paikkaan piti tahkoa. Siinä se.



Joka paikkaan kuitenkin tarkoitti ainoastaan Turku–Helsinki-akselia. Esimerkiksi Itä-Suomen suunnalle yhteydenottoja ei lähtenyt lainkaan. Tätä Jethro ei pitänyt kuitenkaan ongelmana.

– Tunnen kaiken, tunnen niin valtavasti ihmisiä. Olen niin pitkään pyörinyt mediassa ja ollut huomion keskipisteenä omassa työssäni. Jatkuvasti joka puolella todella monessa tehtävässä on tullut joku tuttu, Jethro puolustautui.

Nimeni tunnetaan kaikkialla

Epäilykset kaverikaupasta olisi saatu kierrettyä helposti, jos yhteydenotot Turun suunnalle olisi tehnyt joukkuetoveri Heidi Luumi. Jethro oli suorastaan pölmistynyt, kun hänelle väläytettiin tätä vaihtoehtoa.

– Olisi varmaan näinkin voinut käydä. Ei tullut mieleen, kiinteistövälittäjä pohdiskeli.














Hän vannoi kuitenkin, että epäilyksistä huolimatta kyseessä oli "puhdas kauppa".

– Nimeni kerta kaikkiaan tunnetaan. Niin se vaan on. Olen ollut tämän miehen kanssa kahdessa lehtiartikkelissa, ja myös Matti Vanhanen ja Pirkko Työläjärvi olivat siinä. Sen jälkeen tunnen koko Suomen!

Teksti ja kuvat MTV3.fi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti